åbningstider

Mandag

09.00 - 15.00

Tirsdag

09.00 - 15.00

Onsdag

09.00 - 15.00

Torsdag

09.00 - 15.00

Fredag

09.00 - 13.00

Gebis såsom del- og helproteser herunder implantatbårne​

Hos kliniske tandteknikere Betina Corell Amfelt i Albertslund nær Vallensbæk og Glostrup har vi stor ekspertise med enhver type gebis såsom delproteser og helproteser.

Vi lægger vægt på god kvalitet og godt håndværk, og vi laver alt selv. Det betyder blandt andet, at både du og vi skal være tilfredse med dit nyt gebis, før vi afslutter behandlingen.

Der er mange muligheder og alternativer til et gebis

​Vi har som tandteknikere speciale i at behandle patienter, som skal have eller allerede har en eller anden form for tandprotese. Der er mange forskellige former for proteser, og der er ligeså mange forskellige betegnelser for en tandprotese såsom gebis, delprotese, helprotese, unitor, immediat protese og implantatbåren protese. En delprotese kan også omtales som en bro, og her er der også mange metoder.

Vores tandklinik har behandlet omkring 30.000 patienter, hvilket svarer til hele befolkningen i Albertslund. Det har givet os bred erfaring og stor indsigt i proteser. Derudover lægger vi vægt på at lytte til folk og på at udvise respekt og forståelse for deres ønsker og forventninger. Samtidig sikrer vi, at økonomi, mulige løsninger og alternativer til et gebis bliver uddybet ved en gratis og uforpligtende konsultation.

Kontakt os for at bestille en uforpligtende konsultation

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at bestille en uforpligtende konsultation eller få en pris, hvis du har brug for et gebis. Du kan ringe på telefon 4364 6101. Eller du kan skrive til os på tandteknik@amfelt.dk.​

Vi hjælper med ansøning til kommunen om et økonomisk tilskud.

Vi er en Specialklinik for protesebehandling

​Bestil en tid her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt