åbningstider

Mandag

09.00 - 15.00

Tirsdag

09.00 - 15.00

Onsdag

09.00 - 15.00

Torsdag

09.00 - 15.00

Fredag

09.00 - 13.00

Tandimplantat til del- og helproteser

Hos kliniske tandteknikere Betina Corell Amfelt i Albertslund nær Glostrup og Vallensbæk tilbyder vi påsætning af del- og helproteser med tandimplantat. Fordelen ved et tandimplantat er, at protesen sidder helt fast - også når du spiser.

Implantatprotesen bliver monteret på et tandimplantat

​Hvis du er træt at, at din helprotese ikke sidder fast, så er en implantatprotese den rette løsning. Vi benytter et tandimplantat som kunstig tandrod, og det mest normale er to tandimplantater i underkæben og fire i overkæben. Disse implantater indopereres af en tandlæge.

De kunstige tandrødder skal herefter gro fast i løbet af 4-6 måneder, inden de må aktiveres. Herefter monteres han-delen, hvorpå hun-delen, altså matricen eller trykknappen, kan sættes i protesen. Du får naturligvis en grundig forklaring med modeller og billeder, inden du skal beslutte dig.

Vi lægger vægt på at lytte til vores patienter, ligesom vi også lægger vægt på at udvise respekt og forståelse for deres ønsker og forventninger. Vi sikrer samtidig, at alt om økonomi og mulige løsninger bliver gennemgået ved en gratis og uforpligtende konsultation.

Vi har behandlet omkring 30.000 patienter, hvilket svarer til befolkningsantallet i Albertslund. Det har givet os bred erfaring og stor indsigt i implantatproteser, herunder i enhver form for tandimplantat. Vi lægger altid vægt på god kvalitet og godt håndværk.

Hør mere om muligheden for at få en implantatprotese

​Du er altid velkommen til at få flere oplysninger eller priser om implantatproteser og om, hvad et tandimplantat er. Du kan bestille en gratis og uforpligtende konsultation på telefon 4364 6101. Eller du kan sende en e-mail til tandteknik@amfelt.dk.​

Vi hjælper med ansøning til kommunen om et økonomisk tilskud.

Vi er en Specialklinik for protesebehandling

​Bestil en tid her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt