åbningstider

Mandag

09.00 - 15.00

Tirsdag

09.00 - 15.00

Onsdag

09.00 - 15.00

Torsdag

09.00 - 15.00

Fredag

09.00 - 13.00

Tandprotese herunder hel- og delprotese

​Hos kliniske tandteknikere Betina Corell Amfelt i Albertslund mellem Glostrup og Vallensbæk kan vi tilbyde enhver form for tandprotese såsom en hel- eller delprotese. Uanset du har brug for en hel- eller delprotese, kan vi tilbyde en implantatbåren tandprotese, hvis du foretrækker det.

Få dit gamle smil igen med en ny tandprotese

​Hvis du vælger at få en tandprotese her på klinikken, skal du vide, at vi aldrig slipper dig, og at du altid vil kunne ringe for at få råd og vejledning. Desuden er du altid velkommen til at kigge forbi. Vi sætter i det hele taget en stor ære i at give dig en behagelig oplevelse under selve behandlingsforløbet, men også efter, at du har fået den færdige hel- eller delprotese.

Vi kan hjælpe, hvis du allerede har en hel- eller delprotese. Det kan være, at din nuværende tandprotese ikke længere fungerer optimalt, eller måske har du aldrig været tilfreds med den. Det kan også være, at dine blivende tænder ikke kan reddes og nu skal erstattes af en protese.

Vi laver altid hel- og delproteserne med udgangspunkt i et billede af patienten, hvor patienten stadig har sine blivende tænder. Det giver det mest naturlige resultat, og samtidig får vi skabt dit "gamle" smil igen.

Delprotese eller helprotese hos erfaren tandtekniker

​Kontakt os gerne, hvis du har brug for en delprotese eller helprotese, og du er velkommen til at få en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi drøfter muligheden for en tandprotese og priser. Du kan kontakte os på telefon 4364 6101 eller på tandteknik@amfelt.dk.

Vi hjælper med ansøning til kommunen om et økonomisk tilskud.

Vi er en Specialklinik for protesebehandling

​Bestil en tid her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt